Kviklån

Nedenstående oversigt viser alle de nye kviklån i dag mandag, 21/9

Ikke alle danske lån er i oversigten | Vi modtager betaling fra långiver for formidling

Nye kviklån

Til trods for at branchen er super hård, så kommer der jævnligt nye kviklån til. Hvis de nye lånefirmaer kan overholde vores krav om god service og lav ÅOP, så bliver de lagt i ovenstående kviklån oversigt. Vi ønsker kun at vise de nye kviklån, hvis de er blandt de gode og billige.

Ikke nok med at de skal være gode og billige, men de skal ikke mindst også kunne love hurtig udbetaling af kviklånet. Nye kviklån i 2019 kan du allerede nu finde i ovenstående liste, og mon ikke du kan finde et godt tilbud eller to!

Lån uden at stille sikkerhed

nye kviklånKviklån uden sikkerhed er en fantastisk mulighed for dig, der ikke kan eller ønsker at stille pant i bolig, bil eller værdipapirer. Du låner med andre ord pengene på dit glatte ansigt, uden långiverne får nogen form for sikkerhed.

Står du og mangler lidt til at forkæle dig selv med? Måske har du et akut behov for at få penge ind på kontoen på grund af en uforudset omkostning? Der er ingen grund til panik.

Hvis du har brug for penge, kan et kviklån sørge for, at du nemt og hurtigt får penge ind på din konto. De låneselskaber, der tilbyder dig at låne penge online, har ingen krav om sikkerhed. Bedst af alt, så skal du ikke engang redegøre for, hvad pengene skal bruges til.

Vi viser alle de nye kviklån i ovenstående liste

Vi har lavet en oversigt over de billige kviklån, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine lånemuligheder. Denne låneoversigt er stillet op således, at du nemt og hurtigt kan finde ud af, hvilket kviklån der er bedst til dig. Tjek oversigten ud og find det, du mener, passer bedst til dig, se her: https://trygt.dk/kviklaan.

Gratis og rentefri kviklån

Ikke nok med at du slipper for at stille sikkerhed, du slipper også for at betale renter og gebyrer. Flere af ovenstående kviklån er gratis og rentefri i 30 dage. Dette betyder, at du kan låne x antal tusinde kroner i dag og blot betale det samme beløb tilbage om en måned.

Guide som hjælper dig

Det er ikke altid nemt at vide, hvad der er vigtigt at have styr på, og derfor har vi lavet denne lille guide. Og vi har selvfølgelig sørget for at inkludere alle de vigtigste informationer. Dermed kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik og hurtigt træffe beslutningen om det rette kviklån. Det er nemlig meget vigtigt, at du sørger for ikke at optage de dyreste lån, da det selvfølgelig er bedre at vælge det billigste.

En af de vigtigste ting at holde øje med ved de enkelte lån, er renten, som er en del af de omkostninger, du har i forbindelse med at optaget kviklånet. Renten, som du reelt set kommer til at betale, fastsættes dog først når låneselskaberne rent faktisk behandler din indsendte låneansøgning.

Dette er også en af grundene til, at det kan være en god idé at sende ansøgninger ind til flere lånevirksomheder, da du således kan få flere forskellige slutrenter at se.

Her på siden finder du kun de gode kviklån

Får du flere lånetilbud, vil det give dig et langt bedre sammenligningsgrundlag, end hvis du blot have et. Husk, at det er 100% GRATIS og uforpligtende at ansøge om et kviklån. Du kan altid blot takke nej, uden det koster en krone. Det er endda muligt at fortryde, efter du har optaget et kviklån. Du har altid 14 dage fortrydelsesret, som du kan gøre brug af.

Quicklån er nemme at få

Kviklån er et koncept, der efterhånden har vundet stor udbredelse i Danmark. Begrebet dækker typisk over den type lån, du kan finde ved at gå online og ansøge om et lån. Mange vælger at ansøge om et kviklån, hvis de står og mangler penge til en eller anden forbrugsgode. Eller hvis der er opstået en akut situation, som fx at vaskemaskinen er gået i stykker, eller køleskabet pludselig strejker.

Kviklån (også ofte kaldet quick lån, SMS lån, mobillån, mikrolån og lynlån), er dermed en type forbrugslån. Forbrugslån, som imødekommer dine og mange andre danskeres behov for at kunne låne penge hurtigt. Et kviklån er, som navnet antyder, nemlig et lån, hvor du kan forvente at få pengene udbetalt lynhurtigt. Hos mange udbydere kan du endda få kviklånet udbetalt inden for 2-30 minutter - DØGNET RUNDT vel at mærke!

Lån hjemmefra sofaen

Det er nemt og hurtigt at ansøge om et kviklån hjemmefra sofaen, i stedet for at skulle ned og sidde og svede i banken. Det eneste. det kræver for dig at ansøge om et lån, er enhed. der har mulighed for at gå på internettet. Klik blot på ”ansøg nu” knappen hos en af låneudbyderne, så bliver du straks sendt videre til en af vores mange lånepartnere.

Vi har forsøgt at gøre vores liste så objektiv som mulig, hvilket betyder. at vi har langt de fleste online lånefirmaer i Danmark tilknyttet. Du vil derfor aldrig gå forgæves, når du besøger Forbrugslån-online.dk. Guiden gør dig klogere på, hvad forbrugslån egentlig er, og hvad du skal være opmærksom på.

Bør jeg vælge kviklån?

Der er en del fordele ved at optage et kviklån. Når det kommer til hastighed, nemhed og fleksibilitet, så er der ingen andre lånetyper, der slår et kviklån. Du bestemmer helt selv hvilket beløb, du vil låne. Pengene bliver lynhurtigt udbetalt, og du skal ikke stå på mål for, hvad du gerne vil bruge dit dem til. OBS: Du også kan få lån udbetaling weekend og helligdage.

Hvis du fx har lyst til at komme ud og rejse, så er der ingen, der behøver vide det, hvis du vælger at optage et kviklån til dette formål. Dette står i skarp kontrast til, hvis det var banken, der skulle yde dig et lån.

Find Danmarks billigste kviklån i ovenstående oversigt

Her skal du typisk redegøre for, hvad du skal bruge pengene til. Derudover så er et kviklån oplagt til uforudsete udgifter, som opstår pludseligt, og hvor du har brug for pengene nu og her. Ved at vælge et kviklån, står du ikke og skal vente i evigheder på at kunne få købt et nyt køleskab eller vaskemaskine, skulle uheldet være ude.

Når du finder et kviklån på Forbrugslån-online.dk, så bliver der ikke stillet nogen som helst spørgsmål til, hvad pengene reelt set skal bruges til. Det eneste, lånevirksomhederne er interesserede i, er, at du betaler pengene tilbage til tiden. Så du kan trygt og roligt ansøge om et kviklån, uden at være bekymret for, om nogen spørger ind til, hvad de skal bruges til.

Langt nemmere at blive godkendt end i banken

De fleste har nok på et tidspunkt prøvet at få et nej til at låne i banken. Det er i hvert fald en oplevelse, som mange danskere kan nikke genkendende til. Dette sker yderst sjældent hos lånevirksomhederne, der tilbyder kviklån. Der er få krav, du skal opfylde for at få lov til at optage et kviklån. Et af de krav,som de kigger mest på, er, at du ikke må være registreret i Experian (det gamle RKI) eller debitor registeret.

Disse to registre er der, hvor dårlige betalere bliver registreret. Det giver god mening ikke at låne penge til folk, der har svært ved at få dem betalt tilbage. Hvis du er registreret i et af disse registre, vil du typisk have meget svært ved at få lov til at låne penge.

Bliv gældfri først

Du bør i stedet overveje, hvordan du nemt og hurtigt kan blive gældfri. Der findes flere forskellige professionelle virksomheder, der kan hjælpe dig med at komme ud af din gæld. Et andet krav, som er ufravigeligt, er, at du skal være over 18 år for at kunne optage et kviklån. Unge under 18 må ikke låne penge, da de endnu ikke er myndige. Dette er dog gældende for alle typer af lån og ikke kun i forhold til kviklån.

En anden ting, der kan være positivt ved at optage et kviklån, er, at løbetiden på dit lån er noget kortere, end hvis du optog et lån i banken. Det betyder, at gælden er forholdsvis hurtigt væk igen, hvis du altså betaler lånet af til tiden.

Du har også altid muligheden for at betale mere af på dit lån, end hvad der er krævet af dig. På på den måde kan du betale din gæld af endnu hurtigere. Dette anbefaler vi altid, at man gør, såfremt man har muligheden for det. Da det kan nedbringe dine omkostninger i forbindelse med optagelse af lån.

Vær opmærksom ÅOP

Hvis du ikke vidste det, så koster det rent faktisk penge at låne penge - med undtagelse af de gratis og rentefri kviklån. Hvordan skulle virksomhederne ellers tjene penge? Der er ingen tvivl om, at renter og gebyrer er noget af det, som der er blevet set mest ned på igennem tiden. Men fordi der er så mange. der rent faktisk har brug for et lån, så har det også sin plads i samfundet.

Det er blot vigtigt, at man sørger for at have nogenlunde styr på de enkelte lånefaktorer. Det vigtigste tal at forholde sig til er ÅOP. Det tal fortæller dig alt, hvad du skal vide om prisen for at optage et kviklån.

Virksomhederne er forpligtede til at oplyse dig, hvad deres ÅOP (årlige omkostninger i procent) er. Det siger sig selv, at jo lavere ÅOP, jo bedre er det for dig. Gå derfor altid efter den laveste ÅOP, du kan finde, da du på den måde er sikret det billigste kviklån.

Kviklån til studerende er også muligt

Det har ikke altid været et lovkrav for virksomhederne at oplyse forbrugerne om ÅOP. Dette kunne gøre det noget svært at gennemskue, hvad man egentlig skulle betale tilbage, inden man valgte at optage et kviklån. Denne ændring er uden tvivl til det bedre, da det gør det nemmere for alle, der overvejer at tage et kviklån.

Ændringen blev vedtaget af folketinget for at gøre det nemmere for låntagerne at finde ud af, om de i det hele taget har råd til at optage et kviklån. Denne ændring er ikke den eneste, der er blevet vedtaget af Folketinget de senere år.

48 timers tænkepause

I 2016 blev der vedtaget et forslag om, at der skal indføres en såkaldt ”tænkepause” på 48 timer. Denne tænkepause skal være med til at sikre, at man som forbruger har tænkt tingene ordentligt igennem, inden man vælger at optage quicklånet. Det kan trods alt få alvorlige økonomiske konsekvenser, hvis man blot optager kviklån i flæng.

Da ÅOP udregnes på årsbasis, vil det typisk være et forholdsvis højt %-tal. Langt de fleste kviklån løber jo mindre end et år. Så hvis du ser høje procenter, så tænk på at de skal tjene penge ved at fx lave et startgebyr, administrationsgebyr osv.

Hvis du synes, det er for mange penge at betale tilbage, så bør du måske overveje, om det er det rette for dig. Generelt set er kviklån dyrere end fx et banklån.

Højere rente end i banken

Renten i sig selv vil typisk også svæve et par procent højere end hos i banken. Dette betyder at du kommer til at betale lidt mere tilbage end hvis du valgte at gå i banken. Disse procenter, du betaler mere, er som nævnt ovenfor typisk i bytte for fleksibiliteten, nemhed og hurtighed. Det bedste, du kan gøre, er selvfølgelig at tjekke op på renten og finde den med de laveste. Husk dog at renten først fastsættes endeligt efter at din låneansøgning er blevet behandlet.

Det vigtigste, at være opmærksom på i forbindelse med optagelse af et kviklån, er at lægge et budget. Ved at lægge et budget, kan du se, om din økonomi klare, at du optager et quicklån. Det nytter ikke noget, at du pludselig begynder at lave overtræk for at have råd til at komme igennem måneden. Dette er den sikre vej til økonomisk ruin, og bør for alt i verden undgås.

Kviklån trods RKI?

Hvis du har en idé om, at du kan optage et kviklån, selvom du er registreret som dårlig betaler i RKI (ribers kredit information) eller debitor registreret, så må vi desværre skuffe dig. Det er næsten umuligt at finde nogen, der vil lade dig låne penge, hvis du er registreret som dårlig betaler.

Dette giver selvfølgelig god mening, da der er yderst stor risiko for, at vedkommende ikke kommer til at betale lånet tilbage. Hvis du gerne vil kunne låne penge igen, så er den bedste måde at komme ud af RKI. Kom af med din gæld så hurtigt som muligt, således at du kan blive slettet som dårlig betaler.

Sådan ansøger du om et kviklån

  1. Det første, du skal have tænkt igennem, er, hvor meget du gerne vil låne. Dette hjælper dig med at snævre antallet af låneudbydere ind.
  2. Derefter skal du sørge for at finde frem til de 3 billigste lånevirksomheder i forhold til deres ÅOP. Ved at gøre dette har du en god solid start på at finde frem til den udbyder, der kan give dig det bedste og billigste kviklån.
  3. Når du har fundet 3 lånevirksomheder, som har rimelige priser, så sender du en ansøgning afsted til alle 3. Efter få sekunder vil du have 3 tilbud på et kviklån i din indbakke, som du kan takke ja eller nej til. Det foregår ved, at når du har sendt din kviklånsansøgning af sted til de 3 udbydere, så vil de lynhurtigt gå i gang med at lave en kreditvurdering af dig. Eller teknologien bag NemID vil kreditvurdere dig!

Takket være NemID kan du låne penge uden dokumentation og uden lønseddel eller budget, da den selv finder alle oplysninger. Hvis du ikke står registreret i hverken RKI eller debitor registreret, så vil du typisk blive godkendt til at få et lån. Husk, at de tilbud, du får i din indbakke, blot er tilbud. Det vil sige, at du frit kan takke nej tak til at optage et kviklån, såfremt du har fortrudt, eller du synes, at det bliver for dyrt.

Kilde: Billige-kviklån.dk